.
.

.

S-A STABILIT ŢINTARUL SEZONULUI ÎN SERIE A. INTER DEBUTEAZĂ CU TORINO, ÎN DEPLASARE


Ţintarul noului sezon din Serie A, care va începe pe 30 august, a fost stabilit ieri, iar sorţii au decis ca Inter să debuteze împotriva celor de la Torino, în deplasare

Image and video hosting by TinyPic

Este unul dintre cele mai dificile terenuri din Italia”, a comentat Walter Mazzarri, având probabil în minte duelul din stagiunea precedentă, atunci când Inter a remizat împotriva grupării granata, scor 3-3, la capătul unui meci superb, pe care nerazzurri au fost foarte aproape să-l câştige, deşi au evoluat mult timp în inferioritate numerică.

Cele două echipe se vor întâlni într-un moment în care vor fi disputat deja partide oficiale, în Europa League, competiţie în care Torino va debuta chiar în această săptămână, în timp ce Inter va juca în play-off, la sfârşitul lunii august.

Torino l-a pierdut deja pe Ciro Immobile, golgheterul ediţiei trecute de campionat, transferat de Borussia Dortmund, şi, până la ora duelului cu Inter, ar putea rămâne şi fără celălalt star al echipei, Alessio Cerci, despre care s-a spus că ar fi inclusiv în atenţia Interului. În acelaşi timp, tradiţia este de partea nerazzurrilor, care nu au pierdut şi nu au primit gol atunci când au jucat în prima etapă împotriva formaţiei piemonteze.

Începutul de campionat împotriva unui adversar incomod este urmat de o serie accesibilă – Sassuolo (a), Palermo (d), Atalanta (a), Cagliari (a) – înaintea unei duble dificile, Fiorentina (d) şi Napoli (a), meciuri despărţite însă de o pauză de două săptămâni, datorată partidelor internaţionale.

La prima vedere, luna noiembrie este una de foc pentru băieţii lui Mazzarri, care vor întâlni Parma (d), Verona (a), Milan (d) şi Roma (d), echipe cu pretenţii. Anul 2014 se va încheia cu duelul de pe teren propriu cu Lazio, apoi începem 2015 în forţă, cu deplasarea de la Torino, pentru Derby d’Italia cu Juventus. Finalul este unul mai mult decât accesibil, cu Genoa şi Empoli.

Per total, un ţintar destul de echilibrat, cu duelurile importante care vin destul de târziu, oferindu-i lui Mazzarri timp să pună la punct toate aspectele jocului, iar echipei să câştige puncte şi încredere în faţa unor adversari la îndemână. În ceea ce mă priveşte, este de dorit şi de aşteptat ca la ora meciului cu Fiorentina, din etapa a 6-a, Inter să aibă deja 13 puncte.

ŢINTARUL SERIE A 2014/15
6 thoughts on “S-A STABILIT ŢINTARUL SEZONULUI ÎN SERIE A. INTER DEBUTEAZĂ CU TORINO, ÎN DEPLASARE

 1. tutti66

  Mai mult de jumate din golurile lui Toro au fost marcate ce Immobile si Cerci,fara el sau ei par accesibili.
  Dat tocmai asta afost problema lui Mazzari echipele mici, sunt un pic pesimist legat de noul sezon,Roma sa intarit extraordinar,Napoli si ei,Juve are lot si antrenor experimentat,chiar si Lazio,Fio daca-l vinde pe Cuadrado cu 50 de mil aduc si ei ceva de banii astia.
  La prima vedere 13 pct ar fi excelent,ideal ar fi 15,sau WM ne “surprinde” cu 5 pct. ???

  Reply
 2. tutti66

  Aseara Ilie Dumitrescu la Gigisport spunea ca Inter e o echipa de locul 4.
  Din pacate nu pot sa-l contrazic din moment ce am terminat pe 5,dar inima nu ma lasa sa-i dau dreptate.Vedem….

  Reply
 3. wtf

  eu sunt de parere ca terminam tot pe 5. juBe. napoli. roma. fiorentina. sunt peste noi in momentul actual …

  Reply
 4. Johnny Walker

  Usor nu e programul dar parca putin mai usor fata de sezonul trecut totusi.
  Eu cred ca anul acesta un loc de champions league tot prinde Inter dar mai trebuie macar doi jucatori.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *