.
.

.

“SABATINI NU NE SPUNE NIMIC”. AŞA CĂ SCRIEM CE NE TAIE CAPUL


Sabatini nu ne spune nimic“, s-a lamentat acum câteva zile Michele Criscitiello, unul dintre mulţii “experţi” de mercato din peisajul jurnalistic italian. Pentru nişte oameni care în această perioadă a anului se agaţă de orice vorbă a unui oficial pentru a crea adevărate telenovele, tăcerea bătrânului Walter reprezintă o tortură. Astfel că nu rămân decât speculaţiile.

Iar în privinţa Interului, acestea înfloresc de la o zi la alta. Iar exagerările… Oh, exagerările!

Să luăm, de exemplu, cazul lui Milan Skriniar. Fundaşul central slovac de 22 de ani a fost una dintre revelaţiile sezonului recent încheiat şi, dacă ne luăm după zvonuri, a devenit un obiectiv important pentru Inter. Probabil că nu iese fum fără foc, dar pentru că nimeni nu ştie nimic, se avansează tot felul de scenarii pentru trecerea apărătorului la Milano. Elementul comun îl reprezintă Gianluca Caprari, care apare în orice ştire legată de Skriniar alături de sume de transfer aruncate la întâmplare. Un fel de ciorbă reîncălzită în fiecare zi, pentru a da senzaţia că se aduce ceva nou. Până acum, ANSA a reuşit să condimenteze cel mai bine situaţia, jucând cartea Andrea Ranocchia.

aaa

Între timp, pentru că povestea cu Rudiger pare să fi trecut (în sfârşit!) în plan secund, este avansat numele lui Federico Fazio. Evident, pentru că Sabatini şi Spalletti. Pentru că, după mintea unora, e obligatoriu ca cei doi să refacă efectivul de la Roma la Inter.

Un alt nume despre care se vorbeşte insistent în ultimul timp este cel al lui Borja Valero. Firul de aţă de care disperaţi se agaţă jurnaliştii italieni este fatul că Spalletti ar fi fost interesat de mijlocaşul de 32 de ani încă din perioada petrecută la Roma. Pentru că nici aici Sabatini nu suflă vreo vorbă, se dă înainte cu speculaţiile. Şi pentru a umple locul gol din ziar, se face o listă cu alţi jucători (despre care, evident, s-a mai vorbit în trecut) care reprezintă variante pentru spaniol. Aţi ghicit, de acolo nu lipsesc Luiz Gustavo (ăsta e un fel de Criscito al mijlocaşilor), Strootman (sigur că da, Scuola Roma!), Matuidi şi Krychowiak. Plus Naby Keita, revelaţia revelaţiei Leipzig, ca un fel de new-entry. Oricum nu costă nimic să fie trecut acolo. Dar ceva concret? Ntz!

Clipboard01

Şi pentru că Inter nu doar “cumpără” ci şi “vinde”, Corriere dello Sport a făcut un 11 al celor scoşi pe tarabă de nerazzurri. Portar e Carrizo, al cărui contract nu a fost prelungit şi deja a semnat cu Monterrey. De vreo două săptămâni deja. Deci nu prea mai e disponibil. Şi în orice caz, nu putea fi vândut. Iar Perisic apare de două ori. Ar fi bine dacă l-am vinde de două ori, chiar şi la un preţ mai mic decât cel despre care se tot scrie. Cam atât despre credibilitatea “experţilor” de mercato.

Adriana_Lima_2053
One thought on ““SABATINI NU NE SPUNE NIMIC”. AŞA CĂ SCRIEM CE NE TAIE CAPUL

 1. boboin

  ce sa zic?
  ninic concret pana acum.
  ai spus in alt articol ca nu ai asteptari pana la rezultate. Sincer nici eu nu am mari asteptari.
  PS. Vad ca Milan se misca. Noi?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *