.
.

.

VICTORIE LA LIMITĂ ÎN PRIMUL AMICAL AL VERII


Inter a câştigat cu 4-3 meciul amical cu Stuttgarter Kickers, primul al acestei veri, la capătul unui joc cu două reprize care nu au avut nimic în comun una cu cealaltă.

În prima parte, băieţii lui Mancini au fost stăpânii indiscutabili ai partidei. Cu un tandem Palacio-Icardi care a arătat o dispoziţie de joc îmbucurătoare şi o formă excelentă în faţa porţii, nerazzurri s-au distrat în faţa unui adversar din liga a treia germană.

Image and video hosting by TinyPic

După jumătate de oră, Inter conducea cu 4-0, un rezultat normal, ţinând cont de diferenţa de valoare dintre cele două echipe. RodriGOL a reuşit o dublă (al doilea gol după un assist de decar al nouarului Icardi), iar Brozovic şi, evident, Maurito au completat lista marcatorilor pentru nerazzurri. Cu toate acestea, slăbiciunile defensive au fost din nou evidente, germanii având o bară şi două ocazii din situaţii de unu contra unu cu Handanovic, pe care slovenul le-a rezolvat excelent.

După pauză, Mancini a schimbat complet echipa, după o oră de joc intrând pe teren şi Kondogbia, care a bifat astfel primele sale minute pentru Inter. În aceste condiţii, nu este deloc surprinzător că evoluţia din prima repriză nu s-a mai repetat şi, pe un fond de relaxare a nerazzurrilor, cei de la Stuttgarter Kickers au reuşit să înscrie de trei ori, dar victoria la primul meci al sezonului nu a fost pusă sub semnul întrebării în vreun moment.

După o astfel de partidă, care a fost mai mult un antrenament cu public, nu se pot trage concluzii. Dacă cineva vrea să critice prestaţia din repriza a doua, ar trebui mai întâi să aprecieze evoluţia din primele 45 de minute. În acelaşi timp, nu se pot spune foarte multe în perspectiva noului sezon, în condiţiile în care Montoya a fost singura noutate din echipa de start faţă de stagiunea precedentă, iar Kondogbia, care abia s-a alăturat lotului, a intrat doar în ultima jumătate de oră a întâlnirii.

Probabil că următorul joc, cel cu surprinzătoarea nou-promovată Carpi, va fi mult mai folositor în încercarea de a ne face o primă impresie despre noul Inter pregătit de Mancini.

Inter a început meciul în formula Handanovic – Montoya, Ranocchia, Juan Jesus, D’Ambrosio – Brozovic, Gnoukouri, Kovacic – Hernanes – Palacio, Icardi, iar după pauză au intrat Carrizo, Andreolli, Santon, De Micheli, Delgado, Nagatomo, Popa, Baldini, Dimarco, Taider şi Kondogbia.

Sursa foto: inter.it
One thought on “VICTORIE LA LIMITĂ ÎN PRIMUL AMICAL AL VERII

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *