.
.

.

WONDERKIDS! PRIMAVERA CONTINUĂ SĂ-ŞI DISTRUGĂ ADVERSARII


În timp ce oamenii lui Mazzarri alternează prestaţiile bune cu cele dezamăgitoare, echipa Primavera a Interului pare să fi pornit o cursă solitară spre titlu şi spre recorduri.

Ultima victimă a micilor nerazzurri a fost Perugia, care a pierdut cu 7-0 pe teren propriu în faţa unei echipe dezlănţuite. Un rezultat cu atât mai impresionant cu cât Stefano Vecchi nu i-a avut la dispoziţie pe golgheterul Puşcaş (9 goluri în trei meciuri), convocat de Walter Mazzarri pentru partida cu Cagliari, şi Camara.

În lipsa celor doi, prim-planul a fost luat de Bonazzoli, care a înscris de patru ori, şi de Ventre, autorul unei duble, deşi micuţul atacant nu a început ca titular, înlocuindu-l pe Appiah în minutul 11. Yao a completat lista marcatorilor, iar Inter Primavera a obţinut a patra victorie consecutivă în startul sezonului.

Cu punctaj maxim şi un golaveraj care nu lasă loc de discuţii (20-2), puştii lui Vecchi domină autoritar grupa B a campionatului Primavera. Chiar şi noul tehnician al echipei a recunoscut într-un interviu pentru Inter Channel că nu se aştepta la un asemenea debut.

Încercăm să ne îmbunătăţim pas cu pas, finalul sezonului e încă departe. Se lucrează bine, iar meritul aparţine şi staffului meu. Jucăm fiecare meci cu o mare intensitate pentru că ne antrenăm bine”, a spus Vecchi, încercând să explice prestaţiile superbe ale elevilor săi.

Aşa cum remarca şi Vecchi, faptul că Primavera a fost capabilă să înscrie de şapte ori în condiţiile celor două absenţe importante este un semnal pentru adversari. Cu siguranţă că un asemenea ritm este dificil de ţinut un an întreg, dar este aproape sigur că viitoarele adversare ale puştilor nerazzurri vor intra pe teren cu o oarecare teamă.

Iar atunci când ai un atac format din Puşcaş şi Bonazzoli, e greu să nu priveşti cu optimism în viitor.
3 thoughts on “WONDERKIDS! PRIMAVERA CONTINUĂ SĂ-ŞI DISTRUGĂ ADVERSARII

 1. MishuB

  Salutare,

  Pacat de pustii astia ca nu stim sa ii promovam.. Nu ne-ar mai trebui transferuri daca ar fi cineva sa caleasca un pic

  Forza inter!

  Reply
  1. Ionuţ Post author

   E la ăştia, a fost rezervă cu Perugia.

   Fundaşul stânga e de urmărit. Federico Dimarco îi zice, n-a făcut încă 17 ani, iar Gazzetta a zis că e un fel de Roberto Carlos. Sigur, exagerări obişnuite, dar asta spune multe despre potenţialul lui

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *